AÇILIŞ TARİHİ VE ÇALIŞMA SAATLERİMİZ
Alışveriş Merkezimiz 11 Mayıs 2020 Pazartesi tarihinde açılacaktır. Hafta içi Açılış 12:00 – Kapanış 20:00 saatleri arasında hizmet verecektir. Kamu otoritesi tarafından uygulanacak sokağa çıkma yasağı olan günlerde alışveriş merkezimiz hizmet vermeyecektir.
MİSAFİR KAPASİTESİMİZ
- MOA+DEEPO için toplam kiralanabilir alan 65.000 m2 kiralanabilir alan, 25.000 m2 ortak alan toplam: 90.000 m2 . 7746 kişi maksimum aynı anda AVM ‘de bulunabilecek kişi sayısı.
- Anlık misafir yoğunluğunu saymak için hem giriş hem de çıkış kapılarına kişi sayar yerleştirilecektir.
SAĞLIK VE HİJYEN TEDBİRLERİ
- Giriş kapılarına termal dedektör konumlandırılarak ziyaretçilerin vücut ısısı ölçülecektir.
- Giriş kapılarına, ortak alanlara veya WC lere el dezenfektan üniteleri yerleştirilecektir.
- Maskesiz ziyaretçi kabul edilmeyecektir.
- Giriş kapılarına sosyal mesafe çizgileri yapılacaktır.
- Food court masaları aralarında 2 metre mesafe olacak şekilde konumlandırılacaktır.
- AVM içi asansörlerin sadece engelli veya bebek arabalı misafirler tarafından kullanımına izin verilecektir.
- Yürüyen merdivenlerde sosyal mesafe korunması amaçlı belirli basamakların renklerle işaretlenerek 4 basamak boşluk verilecek şekilde kullanıma açılacaktır.
- AVM ortak alanları düzenli olarak profesyonel şekilde dezenfekte edilecektir.
- Avm mizde saatte 400.000 m3 temiz hava sirkülasyonu sağlanmaktadır. İklimlendirme cihazlarımız %100 taze hava ile çalışması sağlanacak.
- Mal kabul alanı teke indirilmiş olup, mal alım ve dağıtım saatleri sınırlandırılacaktır.
- Avm içi tüm dijital ekranlarda süreçle ilgili bilgilendirme video ve animasyonları yayınlanacaktır.
AVM PERSONELİ AÇISINDAN YAPILACAKLAR
(Temizlik, Güvenlik , Teknik, Danışma)
- Tüm personellere maske takma zorunluluğu uygulanacaktır.
- Kapıdaki güvenlik personelleri siperlik takacaktır.
- İşbaşı yapmadan önce vücut ısıları ölçülecektir.
- Tüm personele hijyen standartları eğitimi verilecektir.
MAĞAZALARA ÖNERİLER
- Tüm personellerinin maske ve eldiven takma zorunluluğu,
- İşbaşı yapmadan önce vücut ısılarının ölçümü,
- Tüm personele hijyen standartları eğitimi verilmesi,
- Sosyal mesafenin koruması ve virüsün yayılmasının sınırlandırılması amacıyla mağazada bulunabilecek ziyaretçi sayısının 10m2‘ye 1 kişi olacak şekilde sınırlandırılması. Bilgilendirme görsellerinin görünür yerlerde konumlandırılması,
- Ürün sevkiyatlarında yeni gelen ürünlerin/kolilerin dezenfekte edilmesi.
- Kabinlerin sık sık dezenfekte edilmesi,
- Mağaza kapısı önünde bekleyen misafirlerin 1er metre arayla sırada tutulmasının sağlanması,
- Restoranların tek kullanımlık çatal ve bıçak kullanması,
- Restoran personellerinin eldiven ve maske kullanması,
- Mağaza satış ve depo alanlarınn sık sık dezenfekte edilmesi.