TR EN RU

Star Wars, Skywalker’ın Yükselişi Filmi ile Vizyonda!

Efsanevi filmler listesi içerisinde yer alan Star Wars, serinin son filmi Skywalker’ın Yükselişi ile hayranlarına yine unutulmayacak bir film deneyimi sunuyor..
Star Wars, Skywalker’ın Yükselişi Filmi ile Vizyonda!

Efsanevi filmler listesi içerisinde yer alan Star Wars, serinin son filmi Skywalker’ın Yükselişi ile hayranlarına yine unutulmayacak bir film deneyimi sunuyor. Karanlığın ve aydınlığın savaşını bizlere etkileyici bir biçimde yaşatan Star Wars, serinin 9uncu filmi, Skywalker’ın Yükselişi ile seyircisine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Yönetmenliğini J. J .Abrams’ın yaptığı filmde, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac gibi usta oyuncalar yer alıyor.

Star Wars

Heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerle seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak olan Skywalker’ın Yükselişi, Kylo Ren ve Rey’in arasındaki çatışmayı çarpıcı bir şekilde seyirci ile buluşturuyor. Luke Skywalker’ın güç ile birleşmesinden sonra kendi içerisindeki gücü kabullenen Rey ve İlk Düzen’in yeni lideri olan Kylo Ren arasındaki kıyasıya savaşı konu edinen Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi, sizleri apansız bir serüvene sürükleyecek. Güçte kalabilmek için çok daha acımasız hale gelen Kylo Ren ve onu yenmek için hiç durmadan çalışan Rey, tekrardan ortaya çıkan Ren Şövalyeleri ve Direniş’i büyütmeye çalışan Poe ve Fin…

Siz de galaksideki dengelerin değişimini, karanlığın ve aydınlığın savaşının nasıl sonuçlanacağını merak ediyorsanız; Mall of Antalya Cinetech sinemalarını ziyaret ederek, Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi filmini izleyebilirsiniz.

Tarih: 03 / 01 / 2020
MALL OF ANTALYA
© 2018 MOA Blog. Tüm hakları saklıdır.