TR EN RU

Okula Dönüş Heyecanı Mall of Antalya’da!

Eskiden okul açılacağı hafta herkesi bir heyecan alır, her yer tıklım tıklım kalabalık olurdu. Önlük, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri...
Okula Dönüş Heyecanı Mall of Antalya’da!

Eskiden okul açılacağı hafta herkesi bir heyecan alır, her yer tıklım tıklım kalabalık olurdu. Önlük, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri... Liste uzar gider, eksikler bitmezdi. Öğretmen okul alışveriş listesini elimize tutuşturur, bilmem kaç yaprak dört ortalı kareli yazı defteri ve daha neler neler.. Heyecanla alışverişe koşar. Kitaplar defterler kaplanır, "Ya onu sana daha geçen sene almıştıklar” havada uçuşurdu. Acaba bu sene yeni çanta alacağız mı derdine düşerdik, beğendiğimiz ne varsa hayalini kurar alışveriş listemize eklerdik. Bu sene de, biraz heyecan biraz gergin okul ayları geldi çattı..

Kırtasiye ve okul alışverişi denince akla upuzun ve karmaşık o defter, kalem, boya setleri, ayakkabı, spor gereçleri ve daha birçok malzeme listesi geliyor, liste uzadıkça endişe artıyor. Bu okul alışverişinde endişeye yer vermemek ve okula dönüşte aradığınız her şeyi kolaylıkla bulmak için Mall of Antalya ve Deepo Outlet mağazalarındaki okula dönüş kampanyalarını sizler için derledik. Devamlı alışveriş yapıp en güncel kitapları bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş alışverişi için %50’ye varan indirimlerle muhteşem kampanyalar oluşturulmuş. D&R’da okul alışverişiniz için çanta, defter, kuru boya, kalem ucu, bant, silgi, aklınıza ne gelirse bulabilirsiniz. Fiyatları oldukça uygun olduğu için hem kırtasiye malzemeleri hem de okul alışverişi yapabilirsiniz, Mall of Antalya & Deepo Outlet D&R mağazasında okul alışverişine dahil aradığınız her şeyi bulabilirsiniz..

Okul Alışverişi

Hem okul yolunda hem de spor derslerinde kullanabileceğiniz spor gereçleri için Mall of Antalya & Deepo Outlet Hummel ve Lescon mağazalarındaki %50’ye varan okula dönüş indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Hummel mağazasından çocuklar ve gençler için özel olarak hazırlanan, nefes alan kumaşlarla üretilen eşofman takımları ve ayakkabılara göz atabilirsiniz. Lescon mağazasında tamamı outlet ürünlerden oluşan ayakkabı, çanta ve top gibi spor gereçlerini uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz..

Öğrenciler için en önemli nokta okul ayakkabısı tercihidir. Ayakkabı seçiminde sağlık ön planda tutulmalıdır. Öğrenciler günün yoğun ve uzun saatleri boyunca aynı ayakkabıyı kullandıkları için konfor ve ayakkabı tabanı hakkında gerekli tüm bilgiler alınmalıdır. Bu bilgiler sonrasında ayak sağlığı söz konusu olunca Ayakkabı Dünyası ve Flo mağazalarında bulunan ortopedik okul ayakkabılarını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Öğrenciler için klasik ve günlük kullanımda ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin rahatlıkla kullanabileceği klasik ayakkabılara Mall of Antalya & Deepo Outlet Center Ayakkabı Dünyası ve Flo mağazalarında uygun fiyat seçenekleri ve özel okula dönüş kampanyaları ile bulabilirsiniz..

Tarih: 05 / 09 / 2018
MALL OF ANTALYA
© 2018 MOA Blog. Tüm hakları saklıdır.