TR EN RU

Okul Alışveriş Listesinde Neler Olmalı?

Okulların açılmasına çok az bir süre kala, aileleri tatlı bir okul telaşı sarmaya başladı. Kırtasiye ürünlerinden okul araç gereçlerine kadar birçok ihtiyaca gereksinim duyan öğrenciler için okula tam ve eksiksiz bir şekilde gitmek çok önemli..
Okul Alışveriş Listesinde Neler Olmalı?

Okulların açılmasına çok az bir süre kala, aileleri tatlı bir okul telaşı sarmaya başladı. Kırtasiye ürünlerinden okul araç gereçlerine kadar birçok ihtiyaca gereksinim duyan öğrenciler için okula tam ve eksiksiz bir şekilde gitmek çok önemli. Eğer siz de bu tatlı telaşa kapılan ailelerden iseniz sizler için hazırlamış olduğumuz okul alışveriş listesini inceleyerek çocuğunuzun okul ihtiyaçlarına dair her şeyi bulabilirsiniz. İşte, okul alışverişi konusunda size yardımcı olacak liste;

 

Okul Çantası
Sırt Çantaları
Okul alışveriş listesinin en önemli maddesi olan okul çantası, çocuğunuzun eğitim hayatı boyunca her daim gereksinim duyacağı ürünlerden. Birbirinden farklı modelleri ile öğrencilere pek çok çeşit imkânı sağlayan okul çantalarını, çocuğunuzun boyuna göre seçmeye özen göstererek, çocuğunuzun omuzlarına fazla yük bindirmemesini sağlayabilirsiniz. Çizgi film karakterleri, süper kahramanlar, hayvan ve çiçek desenleri gibi modellere sahip çantalardan çocuğunuza hitap edeni belirleyerek, çocuğunuzu çok daha mutlu hissettirebilirsiniz.

 

Defter ve Kalem Seti
Defter ve Kalem Setleri
Çizgili defterler, kareli defterler, uçlu kalemler, boya kalemleri, silgiler ve kalem tıraşlar… Eğitim öğretim hayatının olmazsa olmazlarından olan defterler ve kalem setleri, okul alışveriş listesinde unutmamanız gereken en değerli maddelerinden. Çocukların karakterlerine uygun model çeşitliliği ile miniklerimize farklı bir hava kazandıran defterleri ve kalem setlerini, birbirleri ile uyumlu tercih ederek çocuğunuz için okulu daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

 

Beslenme Çantası ve Suluklar
Beslenme Çantası ve Suluklar
Çocukların çok daha sağlıklı ve dengeli beslenmesine yardımcı olan beslenme çantaları ve suluklar, okul alışveriş listesi içerisindeki en canlı ve renkli ürünlerden. Çocuğunuz için hazırlamış olduğunuz gıdaları hijyenik bir şekilde muhafaza eden beslenme çantalarını ve suluklarını, çocuğunuzun okul çantası ile uyumlu modellerden tercih ederek daha bütün bir konsept yaratabilirsiniz.

 

Çocuğunuzun okul alışverişi için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi Mall of Antalya & Deepo Outlet Center Toyzz Shop, D&R, Yoyo Toys ve Miniso mağazalarında bulabilirsiniz.

Tarih: 26 / 08 / 2019
MALL OF ANTALYA
Kategori: ÇOCUK
© 2018 MOA Blog. Tüm hakları saklıdır.