TR EN RU

Mall of Antalya Kasım Ayında Dopdolu!

Kasım ayının gelmesiyle havalar da yavaş yavaş serinlemeye başladı. Bu serin havalarda açık alanda gerçekleştirdiğimiz aktiviteler ise, bir hayli azaldı. Kendimizi konforlu ve sıcak hissedeceğimiz aktiviteler aramaya başladık...
Mall of Antalya Kasım Ayında Dopdolu!

Kasım ayının gelmesiyle havalar da yavaş yavaş serinlemeye başladı. Bu serin havalarda açık alanda gerçekleştirdiğimiz aktiviteler ise, bir hayli azaldı. Kendimizi konforlu ve sıcak hissedeceğimiz aktivite aramaya başladık. Siz de kendinize böyle bir aktivite aramaya başladıysanız, tiyatro programlarına göz atma vakti gelmiş demektir. Keyifli ve eğlenceli saatler geçirmenizi sağlayacak olan Kasım ayı etkinliklerini gelin hep birlikte inceleyelim;

 

Hangisi Karısı Tiyatro Oyunu
Hangisi Karısı
15 Kasım 2019 Cuma günü saat 20.00’da sahnelenecek olan Hangisi Karısı oyunu, eğlenceli ve kaliteli bir akşam geçirmek isteyenler için ideal bir tercih. Bu komedi oyunun konusu ise, ana karakter John Smith’in etrafında şekillenen olaylardan oluşuyor. Londra’da bir taksi şoförü olan John’un birbirinden farklı iki hayatı, iki evi ve iki evli olduğu eşi vardır. John bir akşam yaşlı bir kadını hırsızlardan kurtarmak isterken gözünü bir hastanede açar ve dedektiflerin ilgi odağı olur. John’un bütün düzeninin değişeceği bu eğlenceli oyunda, olayların çıkmaz bir hal almasını kahkahalar eşliğinde tecrübe etmek için Mall of Antalya Gösteri Merkezi’ne davetlisiniz.
Bilet satın almak için lütfen tıklayın

 

Ağustos Böceği ile Karınca Çocuk Tiyatro Oyunu
Ağustos Böceği Tiyatoru
16 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 13.00 ve 15.00 de iki seans olarak sahnelenecek olan Ağustos Böceği ile Karınca tiyatro oyunu, eğitici ve bilgilendirici içeriğiyle çocukların oyun boyunca keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Yaz aylarında kışa hazırlık yapan karınca ve keyfine düşkün Ağustos böceği etrafında şekillenen oyun, iki arkadaşın ve ormandaki diğer hayvanların olaylarını konu ediniyor. Çocukların kendilerini hikâyenin içinde hissedeceği bu keyifli oyunu Mall of Antalya Sahne’sinde izleyebilirsiniz..
Bilet satın almak için lütfen tıklayın

 

Lillian’ın İtirafları Tiyatro Oyunu
Lillian'ın İtirafları
16 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 20.00’da sahnelenecek olan Lillilan’ın itirafları, keyifli ve eğlenceli içeriği ile kahkaha dolu bir akşam geçirmek isteyenler için iyi bir seçenek olacaktır. Bu eğlenceli oyunun konusu; New York’a gelen Hollywood’un yaşayan efsanesi Lillian Lamour’un bir aslan tarafından ısırılması ile başlıyor. Hollywood’un büyük sırrının açığa çıkması, Dr. Dubel’in bunu bütün dünyaya duyurma çabasıyla ivme kazanır. Otel müdürü ve polis memuru olayları çözmeye çalışırken, Hollywood’un bütün starları, Lillian’ın büyük dönüşünü bekliyor. Bu gizemli sırrı ve Dr. Dubel’in sırrı açığa çıkarma isteğine tanık olabileceğiniz oyunu Mall of Antalya Sahnesi’nde izleyebilirsiniz..
Bilet satın almak için lütfen tıklayın

Tarih: 12 / 11 / 2019
MALL OF ANTALYA
© 2018 MOA Blog. Tüm hakları saklıdır.