TR EN RU

Konsept: Mevsim Geçişleri, Mall of Antalya'da!

Mevsim geçişlerinde sizi daha rahat ettirecek ufak stil derslerine davetlisiniz..
Konsept: Mevsim Geçişleri, Mall of Antalya'da!

Ülkemiz genelinde hangi şehirde yaşarsanız yaşayın dört mevsimi de net bir şekilde geçirdiğimiz için mevsimsel akışları sıklıkla hissederiz. Mevsim geçişlerinde değişken havalara karşı sağlığımızı korumak için birçok besin ve kapsül olarak gıda takviyesi kullanırız. Bu havalarda vücudumuzu ruhsal ve bedensel sağlıklı kılar, mevsim geçişlerindeki vücut direncimizi maksimum seviyede tutmaya çalışırız. Vücut sağlığı ile doğrudan ilgili olarak besin desteği dışında kıyafet seçimlerimiz de oldukça önem taşır. Mevsim normallerinde genel olarak yaz mevsimi ise daha rahat ve açık renkli kıyafetler tercih ederken kış mevsiminde ise vücudumuzu sıkı tutacak ve daha koyu renkli kıyafetler tercih ederiz. Kıyafet tercihlerimizi mevsim normallerine göre rahatlıkla seçebiliyorken mevsim geçişlerinde bu durum zorlaşabiliyor. Yazımızın devamında mevsim geçişlerinde sizi daha rahat ettirecek ufak stil derslerine davetlisiniz..

Mevsim geçişleri için bir numaralı tercihiniz “Trençkotlar”

Moda dünyasında ortaya çıkışından bu yana her döneme damga vuran trençkotları bu yıl daha renkli ve daha yaratıcı görüyoruz. Mevsim geçişleri için ideal bir kullanımı olan hafif ve konforlu trençkotlar bu sezonda Mall of Antalya AdL mağazasında desenleriyle göz kamaştıracak. Kullanım açısından mevsim geçişlerindeki bir soğuk-bir sıcak hava değişimini en aza indiren bu ürünleri Perspective mağazasındaki trençkot-yağmurluk seçeneği ile değerlendirebilirsiniz. Perspective mağazasında trençkot-yağmurluğu hem yaratıcı tarzı hem de mevsimsel geçişleri hissettirmeyecek konforundan dolayı alışveriş listenize dahil etmenizi öneririz.

Her yerde “Ekose” Ceketler

İskoç klanlarının kullandığı halk kıyafetlerinden bu yana günümüzde ekose desenleri hala popülaritesini korumaktadır. Moda trendlerinde her sezon yer bulan bu desenler bu sezonda da mevsim geçişlerinde kullanacağınız kıyafet desenlerinin temelini oluşturacak. Yaz sezonunun bitmesiyle tercih ettiğimiz renk paletleri azalırken mevsim geçişlerinde kullanacağınız her kıyafetinizde ekose desenlerini tercih edebilirsiniz. -Hangi kıyafet için ekose desenler uygun olur- diye düşünenler için can alıcı önerimiz: “ekose ceketler” olacaktır. Ekose desenli bir ceket ile ister hafif bir kazak ister basic bir tişört kullanıp zahmetsiz şıklığı yakalayabilirsiniz. Ekosenin hem ceket hem de pantolon halini Mall of Antalya Rue mağazasında bulabilir, takım olarak ta kullanabilirsiniz.

Trençkotlar ve Ekose Ceketler

Beyaz gömlek + yağmurluk

Klasik görünümünden uzaklaşan deri dokulu pantolonlar ile kombinleyebileceğiniz Miin gömleklerini mevsim geçişlerinde el boyaması yağmurluklar ile detaylandırabilirsiniz. Klasik beyaz gömlekten vazgeçemeyenler için mevsim geçişlerinde sizi hem sıcak tutacak hem de terletmeyecek Miin yağmurluklarını öneririz. İlk bakışta beyaz gömlek ile yağmurluk kombini sıcak gelmeyebilir fakat Mall of Antalya Miin mağazasındaki modern kesimli beyaz gömlekleri denedikten sonra bu fikirden tamamen vazgeçeceksiniz. Mevsim geçişlerinde sıklıkla tercih edebileceğiniz Miin kombinlerine Mall of Antalya’da bulunan sezon mağazasından ulaşabilirsiniz.

İster sezon ister outlet olarak tercih edebileceğiniz tüm ürünleri Mall of Antalya & Deepo Outlet mağazalarından satın alabilirsiniz. Mevsim geçişleri için bedensel ve ruhsal sağlığımızı ön planda tutmak şartıyla kıyafetlerimizde konforu ve şıklığı aradığımız mutlu bir sonbahar olması dileklerimizle..

Tarih: 21 / 09 / 2018
MALL OF ANTALYA
Kategori: MODA
© 2018 MOA Blog. Tüm hakları saklıdır.