TR EN RU

2018 Yaz Makyaj Trendleri

2018 kışı makyaj için oldukça iddialı ve abartılı bir dönem geçirdi. Aynı abartı yaz aylarında da devam edecek. Sadece tek bir farkla daha ıslak ve daha parlak bir makyajla…
2018 Yaz Makyaj Trendleri

GözlerGözler bu yaz da oldukça iddialı. Eyeliner yine ön planda ve olabildiğince kalın kullanılacak. Siyahtan ziyade yaz dönemi için renkli eyelinerları da çekinmeden deneyebilirsiniz. Eyeliner bana göre değil diyorsanız; simli farları kullanabilirsiniz. Özellikle kremsi yapıdaki bronz renkli farlar bu yaz makyajınızın vazgeçilmezi olacak.

KaşlarBu yaz yine kalın kaşlar moda. Geçen sezondan farklı olarak ise artık yoğun ve keskin bir kaş boyamaya bu yaz elveda diyoruz. Sadece tarayıp şekillendirin. Bırakın doğal ve dağınık

2018 Yaz Göz Makyaj Trendi
 

DudaklarDudaklarda denge her zaman ki gibi çok önemli. Eğer gözlerinizi ön plana çıkardıysanız soft renkte hafif bir parlatıcı ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Tamamen dudaklara yoğunlaşmak istiyorsanız ise, canlı renklerle daha cesur bir makyaj yapabilirsiniz. Bu sezon dudaklardaki en önemli trend makyajdaki mat dönemin kapanarak yerini parlak görünümlü ürünlere bırakması.

2018 Yaz Dudak Makyaj Trendi
 

Yanaklar

Kış dönemindeki gibi kırmızı ve pembe allıklara paydos! Bu yaz tamamen bronz tonlara bulanıyoruz. Aydınlatıcılardan tutun allıklara kadar her şey simli ve olabildiğince parlak. Gündüz makyajında bu parlaklığı ıslak görünüm verecek kadar uygulamanız yeterli olacak. Akşam makyajında ise, dilediğinizce parlamaktan korkmayın.

Tüm bu makyaj ürünlerini nereden bulup yenileyeceğim diye endişelenmeyin. Mall Of Antalya alışveriş merkezi içinde bulunan Yves Rocher, Cosmetica, Watsons, Gratis, Golden Rose ve Flormar gibi bünyesinde bulunan kozmetik mağazalarından, birbirinden uygun kampanyalar ile istediğiniz ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.

2018 Yaz Yanak Makyaj Trendi
Tarih: 16 / 05 / 2018
MALL OF ANTALYA
Kategori: MODA
© 2018 MOA Blog. Tüm hakları saklıdır.